مهرنوشت - سرپرست مخابرات منطقه یزد در سیزدهمین نمایشگاه کامیتکس با بیان اینکه بیش از 88 درصد جاده ها استان تحت پوشش تلفن همراه قرار دارند، تصریح کرد: در مجموع جاده های اصلی، بین فرمانداری و سایر جاده ها بیش از دو هزار و 254 کیلومتر از جاده های استان یزد تحت پوشش تلفن همراه مخابرات ایران قرار دارند.

محمدرضا زارع ده آبادی سرپرست مخابرات منطقه یزد در سیزدهمین نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات (کامیتکس) به تشریح شاخص های مخابراتی استان پرداخت و اظهار داشت: در زمینه تلفن ثابت بیش از ۶۸۱ هزار شماره تلفن منصوب در ۱۵۰ مرکز تلفن مشغول به کار است.

وی با بیان اینکه به ازای هر ۱۰۰ نفر جمعیت ۴۶ شماره مشغول به کار است، ادامه داد: در بحث تلفن همراه نیز ضریب نفوذ در استان یزد ۱۱۹ است یعنی به ازای هر ۱۰۰ نفر، ۱۱۹ تلفن همراه دائمی و اعتباری در حال کار می باشد. بیش از یک میلیون و ۳۸۱ هزار تلفن همراه شرکت همراه اول در استان وجود دارد که ۳۳۷ هزار آن دائمی و بیش از یک میلیون و ۴۴ هزار شماره از این تلفن های همراه، اعتباری است.

زارع ده آبادی با اشاره به اینکه بیش از دو هزار و ۲۵۴ کیلومتر از جاده های استان تحت پوشش تلفن همراه قرار دارند، تصریح کرد: بیش از ۷۷۰ کیلومتر جاده اصلی استان تحت پوشش تلفن همراه قرار دارد که در مجموع جاده های اصلی، بین فرمانداری و سایر جاده ها بیش از دو هزار و ۲۵۴ کیلومتر از جاده های استان تحت پوشش تلفن همراه مخابرات ایران قرار داشته که به عبارتی می توان گفت بیش از ۸۸ درصد جاده ها استان در پوشش کامل قرار دارند.

سرپرست مخابرات منطقه یزد با اشاره به شاخصه های ارتباطی در ارتباطات روستایی استان اظهار داشت: جایگاه ارتباطات روستایی استان یزد در کشور بسیار عالی و چشمگیر است به نحوی که به ازای هر ۱۰۰ نفر جمعیت در روستاها بیش از ۴۰ شماره تلفن ثابت فعالیت دارد. همچنین این مهم را نیز باید یادآور شد که هم اکنون بیش از ۹۲۰ آبادی و روستای استان تحت پوشش تلفن های همراه قرار گرفته اند.

وی با اعلام اینکه استان یزد به صورت گسترده مجهز به فیبرنوری شده است، بیان داشت: هم اکنون بیش از ۳ هزار کیلومتر فیبر نوری از مرکز استان تا بسیاری از روستاها و مناطق دور افتاده استان نصب و تجهیز شده است که امکان ارائه خدمات نوین و هوشمند مخابراتی را در زمینه‌ های فناوری فراهم خواهد آورد.

زارع ده آبادی در ادامه با اشاره به عملکرد مخابرات منطقه یزد در خصوص اینترنت و دیتای استان، افزود: در بخش دیتا نیز ظرفیت استان ۱۶۳ هزار پورت است که تقریبا بیش از نیمی از این پورت ها به تعداد ۶۶ هزار پورت، در حال خدمت رسانی بوده و فعال می باشند به عبارتی سهم حدود ۵۰ درصدی از دیتای استان یزد در اختیار مخابرات منطقه یزد قرار دارد.

وی در خصوص عملکرد مخابرات منطقه یزد در سال ۹۷، اظهار کرد: در سال ۱۳۹۷ و در هفته ارتباطات ۹۸ پروژه با هزینه ای بیش از ۶۶ میلیارد ریال و در هفته دولت ۳۲۳ پروژه با هزینه ای بیش از ۷۳۵ میلیارد ریال داشتیم. در ده فجر ۹۷ نیز به حول و قوه الهی افتتاح بیش از ۱۳۸ پروژه با هزینه ای بالغ بر ۲۶۶ میلیارد ریال در دستور کار خواهیم داشت که مجموعا می توان گفت در سال ۹۷، مخابرات منطقه یزد ۵۵۹ پروژه را با هزینه ای بالغ بر ۱۰۶۷ میلیارد ریال در راستای خدمات دهی به مردم شریف استان یزد به بهره برداری رسانده است.

سرپرست مخابرات منطقه یزد در آخر خاطرنشان کرد: جایگاه فعلی مخابرات منطقه یزد در سطح کشور جایگاه ارزشمندی است. امیدواریم که با همکاری همکاران مجموعه در سال ۹۸ بیش از پیش در حفظ و ارتقای این جایگاه کوشیده و شاهد رضایت و استقبال مضاعف شهروندان باشیم.

شایان ذکر است سیزدهمین نمایشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات (کامیتکس) با مشارکت مخابرات منطقه یزد برگزار می شود و شرکت های حاضر در کامیتکس سیزدهم در بخش ‌های کامپیوتر، تلفن‌ همراه، ماشین‌ های اداری و شهر هوشمند، آخرین دستاوردها و تکنولوژی‌ های خود را عرضه خواهند کرد.

  • منبع خبر : ایسنا