مهرنوشت-مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با ابراز خرسندی از برگزاری چنین جشنواره هایی و اثرگذاری موثر آن گفت: قصه زمینه بروز خلاقیت در کودک و نوجوان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مهرنوشت، مهدی علی اکبرزاده عصر امروز در آیین اختتامیه مرحله منطقه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اظهار داشت: خوشحالم که به یک اختتامیه دیگر رسیدیم و همیشه اختتامیه ها به معنای کارنامه و نتایج است که پس از زحمت های فراوان مورد ارزیابی قرار می دهیم و آیین اختتامیه را به یک افتتاحیه برای فرایندی دیگر وصل می کنیم.

مهدی علی اکبرزاده با بیان اینکه کلاغ قصه گو هیچ وقت به خانه نمی رسد تا قصه های ما تمام نشود افزود: در اختتامیه بعدی در آذرماه که روز ملی قصه گویی است دفتر جشنواره بیست و سوم را خواهیم بست و دفتر بیست و چهارم را خواهیم گشود.

وی با بیان اینکه خداوند هم در کتاب مبارک با قصه با بندگانش صحبت می کند و حتی قصه ای را با عنوان “احسن القصص” می شناسیم ادامه داد: این موضوع نشان دهنده اهمیت قصه گویی است و ما از کودکی با قصه بزرگ شدیم و اصلا قصه زندگی وقتی مادر بزرگ ها و پدربزرگ ها قصه می گویند و ما با رسیدن به این سن نیز قصه می گوییم نشان از شیرینی و هیجان قصه دارد.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به اینکه قصه زمینه بروز خلاقیت است و صنه های آنچه را می شنویم تصور می کنیم که خلاقیت به همراه دارد افزود: کانون پرورش فکری از متولیان عرصه قصه گویی است و ضمن اینکه کتاب های داستان را منتشر می کند جشنواره های در طح ملی و بین المللی هم برگزار می کند که مایه افتخار برای ما است.

وی با اشاره به شرایط کرونایی و ماندن های طولانی در خانه که بچه ها نیز قصه های تکراری شنیده اند عنوان کرد: قطعا بچه ها می دانند ماجرای قصه چیست اما این علاقه و اشتیاق به قصه برای جلب توجه است و به نوعی به دنبال برقراری ارتباط عاطفی و صمیمی هستند.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قصه را ابزاری ساده و بدون هزینه برای برقراری ارتباط دانست و تصریح کرد: باید هر خانه را به محلی برای جشنواره قصه گویی تبدیل کنیم و در این شرایطی که بسیاری از روزهای سخت را پشت سر گذاشتیم و گشایش هایی حاصل می شود، قصه را فراموش نکنیم و از مهارت های زیبایی که در دوران کرونا در قصه گویی کسب کردیم در آینده هم بهره ببریم.

وی با اشاره به اینکه خودمان قصه ساز شدیم و قصه بافتیم افزود: اگر قصه های ساخته و پرداخته ذهن خودمان را بنویسیم به نوعی تمرین قصه نویسی و نویسندگی است و یزد که سرشار از ماجراها و قصه های کهن است در عرصه قصه گویی نیز دستی بر آتش دارد.

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با قدردانی از دست اندرکاران برگزاری این جشنواره و حمایت های عرصه صنعت یزد از چنین برنامه ای خاطرنشان کرد: امیدوارم با برقراری ارتباط بیشتر بین حوزه فرهنگ و صنعت، تلاش های بیشتری در زمینه قصه گویی و جشنواره های قصه گویی شاهد باشیم.

در ابتدای این آیین هم سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یزد با خیر مقدم به میهمانان اظهار داشت: نقش کانون پرورش در شرایطی که کرونا شیوع دارد خوشحالیم با برگزاری چنین جشنواره ای فرصت از دست رفته شادی و نشاط کودکان را به این شکل برگردانیم.

وی افزود: از همکاران در کانون پرورش که با تعامل و تفاهم و هم افزایی در برگزاری این جشنواره همت گمارده و شبانه روز، عاشقانه تلاش شد تا آنچه در شان قصه و قصه گویی است را در این میزبانی به نمایش بگذارند قدردانی و کال تشکر را دارم.

قوامی با بیان اینکه در جریان برگزاری این جشنواره اتفاق مبارکی که رقم خورد پیوند فرهنگ و صنعت بود اضافه کرد: بی شک برای برگزاری و اجرای کارهای بزرگ باید اتفاقاتی مبارک و اینچنینی رقم بخورد برگزاری این جشنواره و ارتباط شکل گرفته بین فرهنگ و صنعت، گشایشی در تعاملات بیشتر با خانواده فولاد باشد.