مهرنوشت-رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری یزد گفت: در حقیقت پشت پرده آسیب های اجتماعی عدم برنامه ریزی صحیح برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مهرنوشت، حجت الاسلام مجتبی صداقت در حاشیه بازدید از اولین جشنواره ملی مجریان، گویندگان و سخنوران با اشاره به این مطلب که آسیب های اجتماعی دارای ریشه هایی است که تا شناسایی نشوند نمی‌توان تصمیمی برای حل آن ها گرفت اظهار داشت: جوانان و نوجوانان نیازمند نشاط، شادابی و توجه هستند و اگر نسبت به این موضوع از سوی متولیان امر برنامه ریزی دقیقی صورت گیرد شاهد کاهش آسیب های اجتماعی خواهیم بود.


وی اضافه کرد: از مهمترین نکاتی که در رویدادهای فرهنگی وجود دارد بحث استعدادیابی و شناخت توانمندی های افراد به ویژه نسل جوان است چرا که اگر استعدادها در حوزه های مختلف شناسایی و هدایت نشوند در جایی که باید هزینه شوند هزینه نشده و به اصطلاح این استعداد هرز خواهد رفت.

صداقت تاکید کرد: هدر رفت استعدادها مساوی با انواع آسیب های اجتماعی اعم از بیماری، افسردگی، اعتیاد و… است بنابراین ضرورت برگزاری چنین جشنواره هایی احساس می شود.

وی برگزاری جشنواره سر سخن را از دو منظر پرکردن اوقات فراغت و استعدادیابی حائز اهمیت برشمرد و ابراز داشت: اینکه افراد طی این چهار روز با یکدیگر رقابت کرده و توانمندی های خود را در حوزه اجرا و گویندگی به منصه ظهور می گذارند هم اوقات فراغت خود را به بهترین روش پر می کنند و هم توانایی های خود را می سنجند.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری یزد تصریح کرد: برگزاری همین جشنواره ممکن است سرنوشت چندین نفر را تغییر دهد و منجر به دوری از آسیب های اجتماعی شود پس اگر چنین رویدادهایی در تمامی موضوعات برگزار شود قطعا موج زیادی از آسیب های اجتماعی را کاهش خواهد داد.