به گزارش مهرنوشت، علیرضا نقوی به حضور یزد همراه با شهرهای های اصفهان و شیراز اشاره کرد و افزود: یزد، در کنار اصفهان و شیراز، از طلایهداران گردشگری ایران محسوب میشود و این سه کهن شهر با داشتن میراث فرهنگی غنی، معماری بینظیر و پیشینه تاریخی ارزشمند، صنایع دستی منحصر بفرد، همواره مقصد گردشگران داخلی و خارجی بودهاند که حضور مشترک این سه شهر در نمایشگاه میتواند یک پیام مهم برای جهانیان باشد که ایران، فراتر از یک مقصد گردشگری، یک گنجینه تاریخی و فرهنگی زنده است که میتواند تجربهای بیبدیل را برای گردشگران فراهم کند.
مدیر منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد با تشریح بهره گیری از منابع طبیعی ادامه داد: گردشگری پایدار به معنای بهرهگیری مسؤولانه از منابع فرهنگی و طبیعی است و توسعه گردشگری پایدار باید به نحوی باشد که ضمن حفظ میراث ارزشمند تاریخی، موجب ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و افزایش آگاهی جامعه نسبت به اهمیت حفاظت از این گنجینهها شود.
علیرضا نقوی اظهارداشت: در یزد سیاستهایی مانند استفاده از انرژیهای پاک در مراکز گردشگری، توسعه اقامتگاهها و ترویج گردشگری فرهنگی و معنوی در دستور کار قرار گرفته است.
سه شهر یزد، شیراز و اصفهان که به عنوان مثلث طلایی گردشگری ایران شناخته میشوند، هر یک ویژگیهای منحصربهفردی دارند که در کنار یکدیگر میتوانند یک مقصد جامع برای گردشگران داخلی و خارجی ایجاد کنند.