به گزارش مهرنوشت، عباس حاجیحسینی ضمن بیان این که گل محمدی جز گیاهان کم آبخواه و مطابق با تغییر الگوی کشت در استان یزد است، گفت: برداشت این گیاه ارزشمند از اواخر فروردین ماه آغاز و تا اوایل خرداد ماه ادامه دارد.
وی افزود: از هر هکتار سطح زیر کشت گل محمدی، حدود ۲.۵ الی ۳ تن گل تازه برداشت که از هر تن آن سه هزار لیتر گلاب در واحدهای فرآوری این محصول استحصال میشود.
به گفته این مسئول، به ترتیب شهرستانهای خاتم، تفت، ابرکوه، مهریز و مروست بیشترین سطح زیر کشت گل محمدی را در استان یزد به خود اختصاص داده اند.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان در ادامه ذکر کرد: به منظور تولید و دستیابی به گلاب مرغوب و استفاده حداکثری از این گل ارزشمند تعداد ۱۴۸ کارگاه فرآوری گل محمدی به صورت سنتی و ۹ واحد صنعتی و مکانیزه در استان تاسیس و در حال فعالیت است.