به گزارش مهرنوشت، دکتر علی فاتحینیا با تأکید بر اهمیت پیشگیری از بیماریهای مشترک بین انسان و دام، اظهار کرد: با توجه به افزایش ذبح دام در ایام عید قربان، احتمال انتقال بیماری تب کریمه کنگو در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی وجود دارد.
وی افزود: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی و بسیار خطرناک است، افزود: این بیماری از طریق تماس مستقیم با خون، ترشحات یا لاشه دام آلوده منتقل میشود و میتواند در صورت بیتوجهی، منجر به بروز موارد شدید بیماری و حتی مرگ انسان شود.
فاتحینیا همچنین بر استفاده از دستکش، لباس محافظ و رعایت اصول بهداشتی در زمان تماس با دام تأکید کرد و گفت: نگهداری گوشت تازه قربانی به مدت ۲۴ ساعت در یخچال(دمای صفر تا۴ درجه)، پیش از مصرف، یکی از راهکارهای مؤثر در پیشگیری از این بیماری است.
به گفته وی، استفاده از وسایل حفاظتی مانند دستکش، ماسک، پیشبند و خودداری از تماس مستقیم با خون و اندامهای داخلی دام، بهویژه در مراحل ذبح و قطعهکردن گوشت، از نکات مهمی است که باید جدی گرفته شود.