برداشت زردآلو در شهرستان ابرکوه یزد امسال با کاهش چشمگیر ۳۰ درصدی همراه بود و از ۳۳ هزار تن به ۲۲ هزار تن رسید. بنا بر اعلام مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان، سرمازدگی و توفان‌های اواخر زمستان و اوایل بهار، مهم‌ترین عوامل این کاهش هستند.

به گزارش مهرنوشت، علی محمد هوشمند ” با اشاره به پایان فصل برداشت محصول زردآلو از سطح ۲ هزار و۵۰۰ هکتار از باغ های این شهرستان افزود: متوسط تولید این محصول در هر هکتار ۱۵ تن است و در برخی از باغات این شهرستان به ۱۸ تن هم رسید.

وی با بیان اینکه شهرستان ابرکوه قطب تولید زردآلوی کشور محسوب می‌شود ، خاطرنشان کرد: بیشترین میزان تولید محصول زردآلو در این شهرستان مربوط به دهستان فراغه و مزارع علوی دهستان تیجرد در بخش مرکزی ابرکوه است .

این مسئول جهاد کشاورزی ابرکوه با اشاره به اینکه محصول زردآلوی ابرکوه با کیفیت است، تصریح کرد: در شرایط مناسب آب و هوایی، بیشترین میزان تولید محصول مربوط به دهستان فراغه و منطقه علوی دهستان تیجرد بخش مرکزی ابرکوه است.

هوشمند تصریح کرد: نزدیک به ۹۰ درصد از باغات این شهرستان به آبیاری نوین تجهیز است و با توجه به بحران شدید آبی فرایند کاشت همه محصولات به روش نوین آبیاری انجام می شود.