به گزارش مهرنوشت، محمدرضا آقایی فرماندار یزد، در تشریح جزئیات برگزاری این جلسات گفت: پس از بررسیها و بازرسیهای متعدد از واحدهای نانوایی، قیمت نان به نرخ سابق بازگشت و عرضه آن نیز به صورت تکچانهای انجام میشود. البته در برخی نانواییها تخلفهایی مشاهده شد که پروندهسازی و برای بررسی به مراجع ذیربط ارسال شده است.
وی عامل اصلی افت کیفیت نان در یزد را کیفیت نامطلوب آرد عنوان کرد و افزود: گاهی کیفیت آرد به گونهای نیست که نان باکیفیتی از سوی نانواییها پخته شود. تذکرهای لازم به اتحادیهها داده شده، اما در مواردی نیز گندم وارداتی با کیفیت مناسب وارد استان نمیشود و همین مسئله بر کیفیت نان تأثیر میگذارد.
فرماندار همچنین از برگزاری کارگاههای آموزشی ویژه نانوایان خبر داد و گفت: در این کارگاهها، شیوهی صحیح خمیرگیری، میزان رطوبت آرد و نحوهی نگهداری گندم مورد بررسی کارشناسی قرار میگیرد تا نان باکیفیتتری به دست مردم برسد.


